dissabte, 22 de setembre del 2012

Amb l'aigua fins al coll i el primer cas del Montalbano

Mai no he estat de novel.la negra, de fet només havia llegit Agatha Cristi fins ara però últimament m'han caigut a les mans llibres que pensava que mai no llegiria i els dos d'avui me'ls ha recomanat el meu "jefe".

El primer que vaig llegir va ser "el primer cas d'en Montalbano" d'Andrea Camilleri. Aquest llibre és un cas curiós de segons sembla la reinvenció d'un autor. Tres històries que relaten tres moments del protagonista que ha de resoldre tres casos sense cap víctima mortal (com a mínim sense víctimes humanes) i que són suficients per passar una bona tarda, una bona manera de començar amb Camilleri.

L'altra recomanació és "amb l'aigua fins al coll" de Petros Màrkaris. És una revelació per mi. A més de ser un llibre que enganxa amb uns crims curiosos ( els assessinats són amb espasa i l'assessí talla el coll a les seves víctimes). A més de ser un llibre que m'ha enganxat és un llibre que et situa en la crisi actual, en les retallades que pateixen i l'ambient que es viu actualment a Grècia

És un llibre d'una tarda que val la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada